نحوه دانلود کتاب خارجی به زبان اصلی
ممکن است گاهی شما برای نگارش یک مقاله یا ارائه تحقیق نیاز به داشتن یک کتاب به زبان اصلی پیدا کرده باشید. و برای خرید آنها اقدام کرده باشید؟! و ناچارا برای پیدا کردن کتاب مورد نیاز خود مراحل زیر را انجام داده باشید:
اول سری به کتاب هروشی های معروف و معتبر زده اید. اگر خوش شانس بوده باشید و یا کتاب درخواستیتان جزو نسخ نایاب نبوده باشد، با یک قیمت نه چندان معقول آن را به دست آوردهاید و خریدهاید. اگر نه حتما به سراغ مغازهی دست دوم فروشی رفتهاید! تازه اگر کتاب مورد نیازتان چاپ جدید نباشد! اگر تیرتان در این مورد نیز به هدف نخورد، شاید به سراغ کتاب فروشیهایی بروید که کتاب مورد نیاز شما را با قیمت یورو یا دلار روز تهیه میکنند و درصدی بابت خدمات خود از شما میگیرند! که در اکثر این موارد، کتابها چاپ شده از نسخه الکتریکی بوده و کیفیت چندانی ندارد و یا قیمت آن به صرفه شما نخواهد بود.
ممکن است نا امید از یافتن کتاب به منزل برگردید که ناگهان به ذهنتان خطور میکند که بد نیست جستجوی اینترنتی هم داشته باشید! با این روش هم در خوشبینانه ترین حالت به چند صفحه اول کتاب یا مقدمهی آن میرسید و دیگر هیچ! ممکن است بعد از آن به سمت فروشگاههای اینترنتی کتاب مثل آمازون کشیده شوید که در این صورت باید مستر کارت داشته باشید وگر نه قادر به خرید آنلاین آن کتاب نخواهید بود. شاید در ذهنتان به این نتیجه برسید که شخصی را پیدا خواهید کرد که مستر کارت داشته باشد و حاضر باشد این کار را برای شما انجام دهد. احتمالا از این سناریو نتیجهای نخواهید گرفت مگر اینکه آدم خوش قلبی اطرافتان وجود داشته باشد. بنابراین عزم خود را جزم میکنید که به سراغ صرافیها بروید. که خب آن هم مشکلات خودش را به ارمغان میآورد!
شاید شخص مطلع و با مطالعه ای در اطرافتان باشد که به شما پیشنهاد میدهد که سری به کتابخانههای عمومی و خصوصی شهر بزنید و به دانشگاهها و دانشجویان دیگر مراجعه کنید. اما این امر همیشه ممکن نخواهد بود. به راحتی نمیتوانید شخصی را که به وی اعتماد داشته باشید، پیدا کنید. یا بلعکس. شاید کسی به شما اطمینان نداشته باشد که بخواهد اطلاعات و مایحتاج شما را در اختیارتان قرار دهد. پس میبینید، پیدا کردن آن چیزی که نیاز دارید در حال حاضر خیلی آسان نیست، آن هم با این شرایط اقتصادی و سیاسی این روزهای کشور!
خوب است بدانید شرکت پیشگامان پردازش صفر و یک، شرایطی را ایجاد کرده تا کاربران بتوانند بیش از 1.5 میلیون کتاب به زبان اصلی را بیابند، رایگان دانلود کرده و از آن استفاده نمایند. همچنین دسترسی به بیش از 4 میلیون کتاب با هزینهای بسیار کمتر تحقق این آرزو را غیرممکن نکرده است. در این سامانه میتوانید این کتب را با تخفیف 80 درصدی نیز تهیه کنید.
اگر شما بتوانید به کتب زبان اصلی دست پیدا کنید، دیگر دغدغه ترجمه نادرست یا غیر دقیق را نخواهید داشت. و امکان دسترسی به کتب زبان اصلی، این معضل را کاهش داده و علم بی واسطه به دست جامعه علمی ما خواهد رسید. این یکی از قدمهای دستیابی به علم روز بوده و کمک شایانی به محققین و دانشجویان ما خواهد کرد.
نیاز دانشمندان، کارشناسان، مهندسین، محققین، اساتید دانشگاه و دانشجویان برای پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی خود در کشور قابل تامل است و باید برای برطرف کردن آن گامی بلند برداشت زیرا این نیاز، نیاز یک جامعه است تا جامعه بتواند قدمی هرچند کوتاه به سوی تکنولوژی بردارد و زندگی را برای مردم خود راحتتر کند. لذا دسترسی به کتب و مقالات علمی معتبر و به روز دنیا از جمله دغدغههایی است که امروزه جامعهی علمی کشور را به خود مشغول داشته است.
بنابراین پیشرفت کشور از ابعاد گوناگون به این امر وابسته است. ما باید بتوانیم با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کنیم و از دانش روز دنیا بهره ببریم و تجارب خویش را در اختیار جوامع دیگر بگذاریم. لذا همگی ما باید دست در دست هم بستری را برای تحقق این امر مهم فراهم آوریم.
شرکت پیشگامان پردازش صفر و یک به خاطر موانع و مشکلات موجود کاربران ایرانی برای دسترسی به مقالات و کتب خارجی بر آن شد تا سامانهای را برای تسهیل این امر مهم راه اندازی کند.
اگر پایگاهی وجود داشته باشد که سامانهی ایران پیپر نتواند از آن به صورت آنلاین مقاله دانلود کند، میتوانید به صورت آفلاین از این سامانه درخواست مقاله، کتاب، پایان نامه و استاندارد از تمام آن پایگاهها، بدهید.
در این سامانه میتوانید از 60 پایگاه اصلی مقاله ISI دانلود کنید و به بیش از 500 پایگاه علمی مستقیم و آنلاین دسترسی داشته باشید. کسی که همیشه به دنبال مقالات گوناگون در دنیای پهناور وب بوده و در اکثر مواقع به خواسته خود نمیرسیده، ارزش وجود همچین پایگاه گسترده و به روزی را به زبان فارسی میداند.
این وظیفه ای است که شرکت پیشگامان پردازش صف رو یک در تلاش است تا آن را به بهترین نحو به انجام برساند.
همچنین میتوانید از این سامانه از پایگاههای مختلف مانند ScienceDirect ،Springer ، IEEE و TandFonline انواع مقاله را رایگان و نامحدود دانلود کنید.
دسترسی آنلاین به پایگاه SciFinder از جمله خدماتی است که این شرکت در اختیار کاربران قرار میدهد.
پایگاه SciFinder چیست؟
پایگاه SciFinder مجموعهای خوب و بینظیر در مورد چکیدههای پزشکی و شیمی است. همچنین این پایگاه یک بانک اطلاعاتی موثق زیست دارویی به شمار میآید. این برنامه که با هوش مصنوعی ساخته شده به شما این امکان را میدهد که بدون داشتن دانشی خاص، تنها با وارد کردن اطلاعاتی مختصر از قبیل نام، مواد شیمیایی، ساختار، واکنش، موضوع مورد پژوهش یا نام موسسه یا دانشگاه بتوانید از آن بهره برده و جست و جوی خود را انجام دهید.
تصمیم گیری در مورد اینکه شما مقاله تان را در کدام مجله یا ژورنال چاپ یا سابمیت کنید، هم تصمیم سختی است و هم حیاتی. خصوصا با وجود تعداد قابل توجهی از مجلات علمی که امروزه وجود دارد. در این حالت است که چاپ مقاله موضوعی می شود که شما را دچار سردرگمی می کند خصوصا وقتی که فکر کنید این مجله ها برای چاپ گزینه های بی پایانی هستند. در این مقاله قصد داریم 6 گام ساده که پژوهشگران و نویسندگان مقالات میتوانند به منظور انتخاب مجله مناسب برای سابمیت و چاپ مقاله شان اتخاذ کنند، معرفی خواهد شد.
گام اول: ارزیابی مجله برای چاپ مقاله
در این مرحله باید آنچه را که در مجله برای کار خاصی که میخواهید منتشر کنید، برای شما مهمتر است را ارزیابی کنید. بدین منظور، این موارد را در نظر بگیرید:
اولا فاکتورهایی مانند شاخصهای مجله از قبیل ضریب تأثیر (IF) و …
ثانیا آیا شما به دنبال مخاطبان گسترده هستید یا مخاطبان محدود و خاص؟
گام دوم) بررسی سایت های ناشران
برای این منظور باید به کتابخانهها مراجعه کنید یا وبسایتهای ناشران را بر اساس حوزه موضوعی مرور کنید. مزیت این کار این است که مطمئن می شوید که از طیف وسیع مجلات موجود درزمینه کاریتان آگاه هستید.
گام سوم) انتخاب مجله مناسب برای چاپ مقاله
در این مرحله باید مجلات و ژورنالهایی را که مطالعه کردهاید بهطور دقیق زیر نظر بگیرید؛ با این اقدام متوجه خواهید شد که کدامیک از آنها برای انتشار مقاله شما مناسب تر میباشند؟
گام چهارم) مشورت با اساتید
در این گام لازم است که حتما با استاد راهنما، استاد مشاور یا دوستان و همکارانتان برای دریافت پیشنهادات آنها مشورت کنید. استفاده از تجربه و تخصص آن ها می تواند برای شما بسیار راهگشا باشد.
گام پنجم) اهداف و چشم انداز
هنگامیکه فهرستی از ژورنالهای ممکن و مناسب را تهیه کردید، صفحه «اهداف و چشمانداز» هر مجله را حتی اگر با آن ژورنالها آشنا هستید، بررسی کنید. صفحه «اهداف و چشمانداز» ژورنال توسط ویراستار نوشته میشود. این صفحه توصیف رسمی از نوع مطالب و مقالات منتشرشده در مجله است. این صفحه غالباً شامل اطلاعاتی در مورد موضوعات تحت پوشش مجله، فرآیند داوری مقالات و گزینهها و سیاستهای دسترسی به آن مجله است.
گام ششم) مطالعه راهنمای نویسندگان
همانطور که انتخابها و گزینههای خود را محدود میکنید، بخش «راهنمای نویسندگان» هر ژورنال را مطالعه نمایید. این قسمت، اطلاعاتی در مورد چگونگی سابمیت مقاله در آن مجله، قالب و ساختار نگارش مقاله، نحوه رفرنس دهی و استناد به منابع در مقاله، هزینه انتشار مقاله و دیگر آموزشهای خاص را در برمیگیرد.
شرکت آموزش و اطلاع رسانی بل و هاول یک پایگاه علمی دارد که راهنمای جهانی جهت رفع نیازهای اطلاعاتی میلیون ها محقق است که در سطوح مختلف علمی و با میزان توانایی های متفاوت هستند. این پایگاه علمی با نام ProQuest شناخته می شود. این پایگاه از سال 1983 به جمع آوری، سازماندهی و توزیع اطلاعات در بیش از 160 کشور پرداخته است. این اطلاعات در ابتدا فقط به زبان انگلیسی بود و شامل چکیده نشریات مختلف و ... میشد.
پایگاه علمی ProQuest در حال حاضر مقالات، نشریات علمی، پایان نامهها، سخنرانیها، گزارشها و ... را به همراه تصاویر ارائه میدهد که شامل چکیده و استنادهای مرتبط نیز هستند.
این سامانه حتی تعداد کلمات موجود در چکیده و متن را نیز میتواند مشخص کند. در واقع میتوان گفت پروکوئست یک نظام اطلاع رسانی پیوسته است که به شکل خاص و منحصر به فردی طراحی و برنامه ریزی شده و جستجوگر را قادر میسازد که فقط با یک کلیک به تمام اطلاعات مورد نیاز خود برسد. جالب است بدانید که ترجمه چکیده مقالهها از انگلیسی به زبانهای چینی، فرانسه، اسپانیولی و... امکانپذیر خواهد بود.
ویزگی های اساسی پایگاه علمی ProQuest:
1 جستجوی ساده، آسان و یکسان برای همه بانکهای اطلاعاتی مشابه
2 امکان جستجو به زبان ساده و محاوره؛ به طور مثال میتوانید از پروکوئست بپرسید، آب و هوای لندن چگونه است؟!
موضوعات اصلی ProQuest
موضوعات اصلی پروکوئست، موضوعاتی هستند که در آن حیطهها میتوانید به کاوش و جستجو بپردازید. در ادامه به برخی از این موضوعات اشاره میکنیم.
علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی، داروسازی و دندانپزشکی، مراقبتهای بهداشتی، کودکان، فیزیوتراپی و ارتباطات بینالملل
علوم عمومی، تجارت آسیا، تجارت اروپا، علوم رایانه، صنعت ورزش و سرگرمیها
مهندسی و فناوری، تکنولوژی اطلاعات، علوم کامپیوتر، برق و مخابرات
مدیریت، حسابداری، مالیات، بازرگانی و مسائل وابسته
علوم اجتماعی، روانشناسی و علوم تربیتی، نشریات مذهبی
علوم کاربردی، بانکداری، فنون و نوآوری
نشریات تحقیق، نشریات آموزشی، مراجع عمومی و تحقیقات کتابخانهای
نحوه ورود به سایت ProQuest:
معمولاً برای ورود به وب سایت پروکوئست محققان باید دارای نام کاربری و رمز عبور باشند. به خاطر مسایل سیاسی کشور، بسیاری از کاربران از داخل ایران قادر نخواهند بود به این وب سایت دسترسی داشته باشند و بلافاصله بعد از ورود آی پی آنها شناسایی شده و بلاک میشوند. بنابراین خدمات رسانی شرکتهای مانند پیشگامان پردازش صفر و یک که امکان دسترسی را به کاربران داده، قابل تامل و قدردانی است.
آیا میدانستید با پایگاه ایران پیپر قادر خواهید بود به پکهای دانلود استاندارد صنعتی دسترسی داشته باشید؟
افراد گوناگون با مشاغل مختلف برای استانداردسازی محل کار خود مانند کارخانه و... نیازمند پکهای استاندارد صنعتی هستند که بتوانند بسته به نیازهای روز دنیا و استانداردهای مختلف که هر ساله به شمار آنها اضافه میشود و ممکن است مفاد آن طی سالها تغییر کند، دسترسی داشته باشند. این پکها به افزایش استاندارد شرکتها، سازمانها و کارخانهها کمک میکنند و به افراد و شرکتها فرصتی برای رقابت در سطح جهانی میدهند.
همچنان که میدانید دسترسی به چنین پکهایی برای ما ایرانیان آسان نخواهد بود که قطعا بخشی از این مشکل، به تحریمهای گوناگون ایران باز میگردد. سامانه ایران پیپر با دریافت هزینهی ناچیز انواع این پکها را در اختیار کاربران قرار داده و به آنها در جهت رسیدن به اهدافشان یاری میکند.
IEEE مخفف عبارت The Institute of Electrical and Electronics Engineers می باشد. IEEE یک سازمان بین المللی حرفه ای است که هدف عام آن کمک به ایجاد زمینه های پیشرفت در حوزه تکنولوژی است. اما این سازمان به طور خاص در حوزه های مربوط به مهندسی برق و کامپیوتر و زمینه های وابسته به آن ها در حال انتشار مقالات روز دنیاست. انجمن IEEE از نقاط مختلف دنیا و از طریق اینترنت هدایت و کنترل می شود. کارشناسان عقیده دارند که این انجمن را می توان به عنوان مرجعی برای دانشجویان در نظر گرفت تا تحقیقات علمی خود را از طریق آن دنبال و تکمیل کنند.
ویژگیها و امکانات موجود در IEEE:
? شامل پر استنادترین مجلات علمی در حوزه فناوری
? شامل حدوداً 2 میلیون مدرک علمی تمام متن
? شامل PDFهای فول تکست و قابل جستجو
? شامل چکیدهها و رکوردهای استنادی INSPEC
? پیوند به کاتالوگهای دسترسی عمومی آنلاین (OPACs)
? پیوند به رفرنسها و ارجاعات بهصورت تعاملی
? قابلیت دسترسی به تاریخچه جستجوهای قبلی (Search History)
? قابلیت مدیریت و تنظیم الرت های جستجو (Search Alerts)
? دریافت الرت های ایمیلی رایگان در مورد انتشار آنلاین شمارههای جدید ژورنالها و مگزین ها (Content Alerts)
? قابلیت مشاهده جدیدترین (Just Published) و محبوبترین (Most Popular) مدارک منتشرشده در صفحه نخست پایگاه
? قابلیت مشاهده محبوبترین کلیدواژ ها و عبارات جستجو شده در صفحه نخست پایگاه (Popular Search Terms)
? دارای Help آنلاین حساس به متن
? قابلیت جستجوی فقط مطالب تحت اشتراک (مختص کاربران دارای اشتراک سازمانی)
? قابلیت پرینت نامحدود مقاله بدون هزینه اضافی (مختص کاربران دارای اشتراک سازمانی)
روش دانلود مقالات IEEE به صورت رایگان:
سامانه دانلود رایگان مقاله و کتاب ایران پیپر به چندین روش امکان دسترسی به پایگاه IEEE را فراهم کرده است. در روش اول لینک مقاله یا DOI را تب “لینک مقاله یا DOI ” وارد کرده و پس از چند ثانیه امکان دانلود رایگان مقاله فراهم می شود. در روش دوم امکان دسترسی مستقیم و آنلاین به IEEE از طریق دو سرور پر سرعت فراهم شده است. برای دسترسی با این روش، در صفحه اصلی سامانه ایران پیپر، ابتدا بر روی تب دسترسیهای مستقیم و سپس بر روی لینک سرور اول یا دوم ieeexplore.ieee.org کلیک کنید. پس از چند لحظه به این پایگاه منتقل خواهید شد.
موضوعاتی که در IEEE پوشش داده می شوند:
? هوافضا
? مهندسی زیستی
? ارتباطات، نتورکینگ و برودکستینگ
? قطعات، مدارها، دستگاهها و سیستمها
? محاسبات و پردازش
? مواد مهندسیشده، دیالکتریک و پلاسما
? حرفه مهندسی
? امواج و الکترومغناطیس
? موضوعات عمومی برای مهندسین
? زبان انگلیسی برای مهندسین
? زمینشناسی
? مهندسی هستهای
? فوتونیک و الکترو اپتیک
? نیرو و انرژی
? رباتیک و سیستمهای کنترل
? پردازش و آنالیز سیگنال
? حمل و نقل